Mi i Crvena Zvezda

Vesti/Novosti

Fudbalski klub Crvena zvezda je u četvrtak, 15. aprila potpisao je ugovore sa sedam škola fudbala, sa kojima će u sklopu tehničko-poslovne saradnje delovati zajednički po pitanju stvaranja talentovanih fudbalera. Belgrade location . Oni najbolji, sigurno da će imati priliku da se oprobaju u crveno-belom dresu, što sigurno predstavlja pravu satisfakciju za klince koji već treniraju u školama fudbala: „Futog“, „Fair play“, „Dominus“, „Foot“, „Dušanovac“, „Kovačević“ i „Lola“.

Ratko Dostanić, šef stručnog štaba prvog tima i direktor Omladinske škole, ispred FK Crvena zvezda popisao je ugovore sa školama fudbala i poželeo im dobrodošlicu na Marakanu.

– Današnji dan je velika stvar za Crvenu zvezdu, obzirom da potpisujemo ugovore o tehničko-poslovnoj saradnji sa školama fudbala. Mislim da je to budućnost i mesto gde će svoje prve korake napraviti budući Zvezdini asovi. Srbija je među zemljama u Evropi koje su poznate po stvaranju mladih i perspektivnih igrača. Belgrade map U velikom broju zemalja, deca kreću da se bave fudbalom sa 12-13 godina, dok nama ovaj vid saradnje omogućuje da radimo i sa dosta mlađom decom. Uvereni smo da potpisujemo ugovor sa pravim školama fudbala, obzirom da znamo da polažu veliki trud u stvaranje budućih Zvezdaša i dobrih fudbalera. Nadam se da će neko od njih postati profesionalac i prvotimac ovde na Marakani, do tada, cilj nam je da pomognemo jedni drugima, menjamo znanja i iskustva, a Crvena zvezda će sa svoje strane dati da do rezultata i dođe – istakao je Ratko Dostanić.

Vladimir Cvjetićanin iz „Dušanovca“ se ovom prilikom i setio svog prvog dolaska na omiljeni stadion –
Kada sam imao četiri godine, ujak me je doveo prvi put na Marakanu. Još od tada sam imao veliku želju da ovde i zaigram. Nisam u tome uspeo, ali se nadam da ću zajedno sa decom u svom klubu uspeti da ispunim njihov san, koji je sigurno isti.

Više na:
http://www.crvenazvezdafk.com/zvezda-sa-skolama-fudbala-3218-c13-video.htm

 

Ostavite odgovor

Komentar
Ime*
E-pošta*
Website*