Plan Rada!

Uzrast 6-7 godina
Treninzi su usresređeni na igru kroz koju pokušavamo da zainteresujemo decu da se bave prvenstveno sportom. Primenjuju se specifične vežbe za razvijanje motoričkih sposobnosti kao što su: brzina reagovanja, učestalost pokreta, gipkost i koordinacija pokreta.

Uzrast 8 godina
Osim na tehniku i komunikaciju u igri, posebna pažnja se poklanja poboljšanju brzinskih sposobnosti. Brzinske vežbe su tako osmišljene da značajno povećavaju brzinu reagovanja, učestalost pokreta, ubrzanje i maksimalnu brzinu. Dalje se radi na poboljšanju gipkosti i koordinaciji pokreta.

Uzrast 9 godina
U ovom uzrastu je sve prilagođeno TIPS modelu, tj. usavršavanju tehnike, poboljšanju sposobnosti polaznika da opažaju i razumeju igru „kroz oči“ trenera, daju igri svoj lični pečat i da u svakom elementu fudbalske igre njihova brzina bude na zavidnom nivou.

Uzrast 10-12 godina
U ovom uzrastu nastavlja se sa vežbanjima na istim principima kao u mlađim kategorijama, ali je akcenat stavljen na igru, odnosno na odigravanje što većeg broja utakmica. Važno je reći da deca popred treninga svakog vikenda mogu uživati u igranju pravih, takmičarskih utakmica.